Rodný list nábytku

Chcete mít jistotu, že váš nábytek byl vyroben z kvalitních materiálů a pod dohledem odborníků na slovo vzatých? Rádi byste měli např. k masivnímu jídelnímu stolu certifikát pravosti? Nábytek od nás má svůj vlastní rodný list!

O co se jedná?

Každý z nás se pravděpodobně dokáže vžít do pocitů, které člověk zažívá při vítání nového člena do rodiny. Podobně tomu může být i v případě nábytku. Vždyť mnozí z nás také netrpělivě očekávají, kdy svůj domov zkrášlí o elegantní stůl či lavici, a mají pak z nového nábytku téměř srovnatelné pocity.

K čemu slouží rodný list nábytku?

My jsme si těchto pocitů velmi dobře vědomi, a se firma Majstrštyk rozhodla vyjít těmto situacím co nejvíce vstříc. Rozhodli jsem se každý nábytek, který opustí naši dílnu na cestu za zákazníkem, opatřit rodným listem. List samotný pak funguje jako základní přehled informací o daném kusu nábytku a slouží zároveň jako certifikát pravosti pro koncového uživatele.

rodny-list-nabytku

Co v rodném listu najdete?

Informace z rodného listu nábytku pak lze využít hned několika způsoby. V první řadě jsou v něm jsou uvedeny údaje pro vás, což je jméno a datum narození výrobku. Následně v rodném listu najdete specifikace konkrétního výrobku, rozměry, váhu či způsob ošetření použitého materiálu.

Parametry nábytku pak obsahují také informace pro nás – jméno odpovědného pracovníka, který celý výrobek zkontroloval, a výrobní kód (tedy matriční číslo), pod kterým máme váš kus nábytku v naší „matrice“ pro případ, že by bylo třeba zpětně dohledávat další údaje.

Kromě těchto technických a informačních údajů pak v rodném listu najdete podrobný popis, jak o daný kus nábytku pečovat.

V rodném listu nechybí ani fotografie vašeho nového kousku, díky kterým tak bude navždy uchován jeho vzhled ihned po opuštění naší dílny.

Naše výroba

Přestože v rodném listu najdete všechny základní potřebné informace o daném výrobku, slouží tento certifikát pouze jako zlomek ukázky toho, jak firma Majstrštych k výrobě nábytku obecně přistupuje.

navrh-nabytku

Vždy se totiž snažíme vycházet nejprve z myšlenky, která je vždy nějakým způsobem originální. Následně provádíme pečlivou korelaci našeho nápadu s 3D modelováním, kde již získáme konkrétní představy o tom, jak by měl daný výrobek vypadat.

Na základě těchto velmi přesných modelů se tak vyrobí především kovové části výrobku. Práce se dřevem je pak třešničkou na dortu celého procesu, kdy vsázíme výlučně na kvalitní materiály s dlouhou životností.

Po kompletaci a finálních úpravách zasíláme výrobek přímo na vaši adresu, a to včetně rodného listu, který tak tvoří esenciální součást každého jedinečného produktu.

Zpět do obchodu