Designové jídelní stoly

Jídelní stoly patří mezi nejdůležitější části nábytku v každé domácnosti. Potkáváme se u něj několikrát denně, při ranní kávě, společné večeři, a o víkendech i během oběda s celou rodinnou. Kdo by nechtěl mít doma ten nejlepší a nejkrásnější moderní jídelní stůl? Designové jídelní stoly nemusí být nesplněným snem!

Designový jídelní stůl nemusí být vůbec luxusní či příliš nákladný. Vaši kuchyni může zdobit perfektní jídelní stůl i za rozumné peníze. Jak však takový jídelní stůl najít?

Nejdříve je dobré si rozmyslet z jakých materiálů jídelní stůl chceme. Výběr je opravdu široký - od plastu, laminátu přes masivní dřevo, kov, beton, sklo či keramiku. S výběrem materiálů samozřejmě souvisí i cena finálního produktu, pokud chceme kvalitní materiály, budou stát více než ty méně kvalitní. Jestliže však chcete mít doma skutečně designový jídelní stůl, který vám vydrží dlouhé roky, pak doporučujeme zvolit kombinaci poctivého masivního dřeva a kovu.

Na internetu najdete velikou spoustu designových jídelních stolů. Abyste vybrali ten správný, doporučujeme se řídit základními radami:

  1. vybírejte poctivého českého výrobce a ne překupníka zahraničních výrobků. Nejenže podpoříte naši poctivou práci, ale zároveň budete mít doma stůl z našich lokálních materiálů. Doporučujeme dodavatele, kteří vyrábí masivní jídelní stoly z místního dubového řeziva
  2. vybírejte výrobce, který nabízí originální designové jídelní stoly. Chtějte mít doma opravdu zajímavý a neokoukaný kus nábytku, který nenabízí více výrobců.
  3. ověřte si výrobní lhůty a postupy výroby u výrobce. Není nic horšího, než čekat na svůj designový jídelní stůl třeba tři měsíce
  4. podívejte se na reference daného výrobce, jestliže vám něco není jasné, napište či zavolejte. Skutečný výrobce "srdcař" Vám rád poradí a pomůže.

➡️ Nechte se inspirovat našimi designovými jídelními stoly. S radostí se staneme součástí Vašich domovů!

Zpět do obchodu