Jak přimontovat kovové nohy k masivní dřevěné desce

Naše jídelní stoly vám dovezeme nebo pošleme v demontovaném stavu, tedy kovové nohy i masivní dubová deska jsou zabaleny samostatně. Hlavními důvody, proč se jídelní stoly kompletují až u vás doma jsou následující:

  • bezpečnější a pohodlnější doprava bez rizka poškození
  • jednodušší stěhování do domu či bytu
  • váha je rozložena do více částí, což je poznat při přenášení jednotlivých dílů

Abychom vám montáž stolu co nejvíce usnadnili, tak ještě před finálním nátěrem provádíme na dílně tzv. kompletaci stolu. To znamená, že na dřevěnou masivní desku přiložíme kovové nohy, přeneseme připravené otvory v kovových nohách na desku a následně do desky zafrézujeme matice. Vzdálenost nohou od kraje stolu s vámi vždy konzultujeme tak, aby jejich umístění co nejvíce odpovídalo řešení vašeho interiéru. 

K vám domů stůl dorazí již plně připraven na montáž. Důležité je položit dubovou masivní desku opatrně pohledovou stranou na zem, přičemž velmi doporučujeme pod desku dát nějaké měkké předměty jako je molitan, deky a podobně. Kovové nohy mají označení, které koresponduje s označením na desce. Jednoduše nohu přiložíte otvory na připravené matice a pomocí přiložených šroubů a klíče nohy upevníte. Tedy nemusíte nic měřit ani vrtat. Na kraje kovových nohou nalepte přiložené protiskluzové podložky. Následně s pomocí stůl opatrně otočíte a umístíte na svoje místo.

Teď už nic nebrání první oslavě na vašem novém stole, který vám bude sloužit opravdu věrně dlouhé roky. Na celý život!

 

Zpět do obchodu