Jídelní stůl s kovovýma nohama

Konstrukce jídelních stolů skýtá nepřeberné množství variant využití různých materiálů a spojovacích prvků. V naší firmě Majstrštych se soustředíme na výrobu stolů z masivního dubového dřeva a kovových nohou.

Proč tomu tak je? Kovové nohy nebo kovové podnože jídelního stolu nám totiž poskytují mnoho zajímavých výhod a benefitů. Pojďme se na ně společně podívat!

  • jídelní stůl s kovovýma nohama má krásný a nadčasový vzhled
  • kovové podnože jídelních stolů nám dovolí mnoho zajímavých tvarových variant, které celý jídelní stůl posouvají v interiérovém designu mnohem výše
  • jídelní stoly s kovovýma nohama je jednoduché smontovat nebo demontovat v případě stěhování. Dřevěná deska je s kovovou částí spojena spojovacím materiálem bez potřeby jakéhokoliv lepení
  • kovová podnož jídelního stolu je velmi pevná, houževnatá a stabilní. Má nadstandardně vysokou životnost
  • kovové nohy stolu je možné nalakovat téměř jakoukoliv RAL barvou. Práškový lak má navíc velmi výborné vlastnosti pro dlouholetou trvanlivost a odolnost.

Dalo by se tedy říci, že jídelní stůl s masivní dřevěnou deskou a kovovýma nohama je nejlepší možná kombinace. Každému se však líbí něco jiného, stejně jako má každý originální interiér či finační možnosti. Finální rozhodnutí, jakou konstrukci jídelního stolu si domů pořídíme je tedy pouze na vás. Naším cílem je uvést důležité výhody, které ukazují, že naše masivní jídelní stoly s kovovou podnoží jsou jednoduše perfektní volbou.

Zpět do obchodu