Vánoce u nového jídelního stolu

Blíží se Vánoce a v souvislosti s nimi si opět celá řada z nás pokládá otázku, jakým dárkem by nejvíce potěšila své blízké. Co takhle letos pojmout vše poněkud netradičně a překvapit členy své rodiny dárkem, který jednoznačně vyjádří vaši vzájemnou sounáležitost a propojenost?

Masivní stůl nejen ozdobí každou kuchyni, ale současně jasně demonstruje nerozdělitelnost vašich rodinných pout! Zároveň se jedná o nábytek, který budou s láskou využívat i budoucí generace vaší rodiny.

Masivní stoly mají celou řadu výhod

Desky masivních stolů jsou vyráběny z dubového nebo jasanového dřeva, což současně určuje jejich největší přednosti. Spokojení majitelé vyzdvihují trvanlivost a pevnost tohoto materiálu, která jde ruku v ruce s nádhernou kresbou a příjemností na dotyk.

jidelni-stul-lednacek

Mezi největší přednosti správně ošetřovaného masivního nábytku patří vysoká životnost, lehká údržba a v případě nutnosti i jednoduchá renovace. Zakoupením si do své domácnosti pořídíte nábytek, který vám bude sloužit několik desítek let.

Je pravděpodobné, že na stejném stole, který zakoupíte, budou jíst nejen vaše děti, ale i vnoučata. Stůl se tak pro ně stane vaší připomínkou. S výrobcem se je přitom vždy možné domluvit na úpravě rozměrů stolů tak, aby co nejvíce vyhovoval vašim představám.

Masivní stoly se vyznačují nenáročnou údržbou

Údržba masivních stolů vyniká svojí jednoduchostí. Důležité je chránit je před vlhkostí a přímým teplem, které vydávají radiátory nebo karma. K ošetření stačí vlhký hadřík, případně lehce naředěná mýdlová voda.

Odborníci se shodují na tom, že blahodárné účinky má pro masivní nábytek čisticí přípravek OSMO, jenž je vyvinut speciálně pro daný typ údržby. Voskové oleje OSMO totiž zapříčiňují, že povrch dřeva není náchylný ke špinění, odpuzuje vodu a zachovává si svoji příjemnost na dotyk.

Víno, káva i cola, které jsou hrozbou pro řadu druhů nábytku, masivu ošetřenému tímto způsobem nevadí.

výroba a oleje osmo

Drahokamem mezi českými masivními stoly je jídelní stůl Ledňáček

Ideálním spojením designové extravagance a jemné elegance je jídelní stůl Ledňáček. Pevná kovová podnož tohoto stolu je ukotvena na masivní dřevěnou desku na vícero místech, když nohy stolu se směrem k zemi trochu zužují.

Protože míří do rohů dubové desky, jídelní stůl poskytuje větší množství místa k sezení v porovnání s jinými. Čím si jídelní stůl zasloužil svoje označení? Podobně jako ledňáček je přírodovědci nazýván létajícím drahokamem, je i jídelní stůl Ledňáček chloubou svého výrobce – Majstrstych.cz.

Prioritně je dřevěná deska zhotovována z dubového masivu, na přání zákazníka lze vyrobit ho i z jiných dřevin, kupříkladu jasanu. Kovová podnož je vyrobena z kvalitní české oceli, což představuje garanci dlouhověkosti stolu.

Zpět do obchodu